Флоренция, Италия

Флоренция, Италия

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Често задавани въпроси

 Обща информация за Europass

Europass е присъствено и онлайн училище за италиански език със седалище във Флоренция, Италия.

Основано е преди почти 30 години. Днес Europass е процъфтяващо училище, което привлича стотици ученици от цял свят! Нашите приятели от Europass обичат работата си - дори в понеделник! 😉

Всички участници, както в присъствените класове, така и в онлайн курсовете имат възможността да срещнат нови хора и да увеличат езиковите си умения, където и да се намират по света.

 

Италиански език без притеснение за грешки

Въпреки че повечето ученици, които идват при нас, не знаят много италиански (60% от тях започват с класове на ниво А1), ние се опитваме да говорим на италиански с тях от самото начало.

Това е малко наше правило, но не трябва да Ви плаши: от опит знаем, че работи и Ви помага да научите бързо езика. Всички участват и рано или късно могат да се опитат, без да се притесняват, че ще сгрешат .

Разбира се, ако не успеем да се разберем, нашите преподаватели говорят английски, испански или немски, така че да може да общуваме и да изясним неяснотите.

Нашият метод на преподаване се фокусира върху практиката и разговорите, преди да се обърне към граматиката и езиковите правила, така че всеки може да изпита радостта от изучаването на езика веднага.

Често организираме игри, филмови клубове и пространства за разговори, за да подобрим езиковите умения.

 

Езиков лагер Флоренция, Италия

Нашата програма е специално разработена за тийнейджъри между 14 и 17 години.

Всеки ден те ще могат да спортуват или да посещават някои от най-интересните културни центрове на Флоренция, които да им помагат да научат италиански език с хора на същата възраст от цял свят.

Децата се настаняват при внимателно подбрани италиански семейства.

През годините нашата програма придоби отлична репутация и сме сигурни, че можем да отговорим на нуждите дори на най-загрижените родители.

 

Езиково обучение

Стандартен групов курс по италиански език

Спокойната и интерактивна среда помага на учениците да се учат дори при начало ниво на познаване на езика, чрез игри, разговори, както и уроци, които да помагат с граматика, четене и писане.

 

Дневна програма на активностите

След сутрешните часове всеки следобед има какво да правите, възможност да създадете нови приятели и да практикувате италианския си език.

Предлагаме обиколки за разглеждане на Флоренция, екскурзии през уикенда до плажа, следобедни игри на футбол, волейбол или други игри заедно; излети до други близки градове в Тоскана, фотографски сесии, учене как се правят паста и др.

 

Живот с приемно семейство

Участниците се настаняват в италиански семейства, които живеят в центъра на Флоренция или на места, които са лесни за достигане с обществен транспорт.

Те са специално подбрани, работят с нас отдавна и всички те са надеждни и гостоприемни и могат да помогнат на децата Ви лесно да влязат в ежедневния живот на италианско семейство.

Това е идеалната възможност за Вашите деца да получат перфектния баланс между това да се чувстват обгрижвани и подкрепяни, като същевременно имат шанса да растат и узряват.

 

Трансфери

Нашите колеги във Флоренция ще се погрижат за вашите деца от момента, в който пристигнат до момента, в който напуснат: член на нашия персонал или домакинско семейство ще ги вземе от гарата или летището и след това ще ги изпрати обратно в края на програмата.