Хейно, Нидерландия

Хейно, Нидерландия

Маршрут:

Транспорт:

Продължителност:

Изхранване:

Дати на отпътуване:

Цена от:

Програма
Цени
Допълнителна информация
Допълнителни екскурзии

 Международен летен американски лагер в Нидерландия

Mеждународния американски летен лагер е подходящ за тийнейджъри на възраст от 10-18 години.

Учебната програма се състои от интерактивни курсове, преподавани сутрин в продължение на 3 часа, на ден.

Следобедните занимания са предназначени да развиват както ума, така и тялото. Те включват спорт, изкуства и занаяти, фотография, водни занимания и други. Всяка вечер има редица занимания, които ще увеличат лидерските умения и уменията за работа в мрежа, като същевременно ще повишат способността на учениците да работят с разнообразен набор от хора.

Разположено в Холандия в красивата нидерландска гора, нашето местоположение е баланс между природа, къмпинг и комфорт, което насърчава безопасна и гостоприемна среда. Нашата цел е да доставим един и същ модел на американски летен лагер на вашия тийнейджър на достъпна цена, и на разстояние, на което да ви е повече от удобно.

Всички курсове се преподават на английски, водени от англоговорящи на техния роден език, с които учениците няма да се фокусират единствено върху граматиката, а също и върху социалните умения, креативността, като учениците ще използват иновативен подход.

Учащите ще изберат два от курсовете по-долу и ще овладеят всеки един, прекарвайки три часа на ден в учебна обстановка:

·        Въведение в бизнеса

·        Ораторство

·        Актьорско майсторство

·        Международни отношения

·        Журналистика и творческо писане

От неделя до четвъртък, след обяда, всички ученици имат свободата да избират своите следобедни занимания. Изборът е многообразен и включва различни спортове (футбол,баскетбол, боулинг и др.) изкуство, фотография, уроци по готварство, плажен волейбол, плуване и много други. По време на всички следобедни занимания, учениците ще трябва да общуват помежду си на английски за да измислят стратегии за справяне с различни проблеми, непринудено изграждайки силна приятелска връзка с други ученици от целия свят.

От неделя до четвъртък, от 19:00 до 21:00, всички ученици ще бъдат разделени на отбори или по двойки, заедно с учители и ръководители. Целта на тези вечерни занимания е да научи учениците да мислят и работят заедно при постигането на една обща цел. Заедно със своите ментори, учениците трябва да намерят правилен подход как да си сътрудничат и да работят заедно, като екип. По този начин се изгражда разбирателство и уважение между ученици, учители и възпитатели.

По време на лагера, вечерните занимания/игри ще помогнат на учениците да изградят умения за съвместна работа, да подобрят комуникацията си и да се научат да се доверяват един на друг. Тийнейджърите, които не са добри с организацията, планирането и гъвкавото мислене, ще могат да развият тези лидерски качества. Като награда за положените усилия и упоритата работа през изминалата седмицата, в първата неделя от лагера учениците ще се насладят на целодневна екскурзия, където те ще отпочинат и ще се забавляват с новите си приятели и целия екип на лагера.